Teixidors

Teixidors és un petit taller que es va establir a Terrassa al 1983 on creen tèxtils molt fins fets a mà seguint la tradició tèxtil important de la regió. Els teixits es fan en telers de fusta que són reproduccions de telers de principis del segle XIX, llavors l'única energia que els mou és la del teixidor. Com que cada peça està teixida mà, no n'hi han mai dos d'iguals.
Teixidors és també una cooperativa que contracta gent que té dificultats d'aprenentatge, integrant-los a societat gràcies al seu treball manual i creatiu. I no només això, els treballadors són també socis en la empresa, un punt important per als fundadors del projecte, preocupats per la qualitat de vida del seu equip humà.      

Només es seleccionen les millors llanes (caixmir, merino i Shetland) així com les sedes. A Teixidors la totalitat del procés està controlat, des de l’esquilada passant per la filatura, el tenyit, el teixit i el rentat fins a l’empaquetatge dels articles. Creen bufandes, xals, mantes i cortines, alguns dels quals han estat premiats pel seu disseny.

També han tret una línia ecològica que utilitza tints naturals i tenen una línia especial per a bebès. Els materials naturals, el tractament delicat dels teixits, l'acabat ecològic, les propietats anti-al·lèrgenes i la gran suavitat dels productes són ideals per a nens.
Aquestes són peces realment magnífiques amb colors subtils, contrasts harmoniosos i una finor extraordinària que els dóna una elegància clàssica inigualable.
     

Oferim una selecció de peces a la venda però altres opcions es poden teixir per encàrrec.

Els preus van de 120 € a 380 €.