Moreno&Soria

Moreno&Soria formen des de de 1999 un grup de treball dedicat a la creació artística en diversos àmbits: fotografia, vídeo, instal·lació, il·lustració, llibres d'artista, gravat... El grup esta format per José Antonio Soria (fotògraf, il·lustrador i realitzador de vídeo) i per Lídia Moreno (llicenciada en Belles arts, especialitzada en fotografia i llibres d'artista), ambdós amb una trajectòria expositiva pròpia i una comuna.

Han participat en projectes molt diversos: llibres, jurats, ... a més de varies exposicions tant col·lectives com individuals organitzats per entitats públiques com el CCCB i també per galeries privades a Catalunya, França i Itàlia.

Aquest treball es titula "la biblioteca imaginària" i és un treball en progrés, perquè fa anys que fan llibres d'artista i en segueixen fent. En alguns d'ells treballen juntament.
S'inspiren del viatge, dels avantpassats, dels seus fills, etc... per crear obres molt originals. Utilitzen com a base un gravat seu o un objecte existent com pot ser una fotografia trobada o una partitura i la treballen amb collage, cosits, il·lustració o estampació. Ens donen una altra visió de les coses, canvien la funció primera dels objectes, els sublimen. La idea és desconstruir i reconstruir per tornar a mirar-se les coses amb un punt de vista nou. Ens endinsen el seu món personal i íntim, compartint experiències, records i somnis.

Desitgem doncs, una agradable lectura.

     

 

   Pintura                          Gravat                        Llibre-objecte

          

            Preu: 400 €                 Preu: 400 €             Preus de 350 € a 1000 €.