Kitty Sabatier

  La Kitty va néixer al 1959 a Toulouse. Diplomada en Belles Arts a Toulouse, va treballar varis ans per “l'Edition et la Communication” com a freelance a Paris (grafisme, cal·ligrafia, dibuix de lletres, logotips).
De tornada a Toulouse obra un taller on dona classes a més d'ensenyar en varies escoles d'Art (Polycrea, studio M, Axe sud).

En paral·lel, continua el seu treball personal que gira al voltant del traç multiforme.
Exposa, tant en galeries com en institucions publiques, arreu de França, sobretot Paris, però també s'exporta a diferents països europeus, la última sent al Museu Correr a Venècia.

La seva professió de cal·ligrafia es veu en els seus dibuixos, tant abstractes com figuratius, per la importància del traç. Les ombres s'insinuen per la força de la línia negra i ample; la llum es dibuixa gracies a una línia mes fina i aèria. En els dibuixos de nus, la Kitty també incorpora “aplats” de colors per assentar les seves models.
El seu estil es minimalista però decidit i precís. No hi ha marge per l'error.

La “taca” i les impressions també juguen un rol important en les seves obres. Juga amb elles i crea imatges que sorgeixen de unes simples gotes de tinta.

      

 

               

 

Els preus van de 800 € a 2000 €.