Katsue Kusumi

La Katsue va néixer a Tokio al 1976. Ha estudiat gravat des del 1995 fins al 2007 en varies universitats: la de Belles Arts de Musashino a Tokio, en la escola Massana a Barcelona, al Art Students League of New York, en la escola Llotja  i en la Universitat de Barcelona.
Exposa des del 1998 a Barcelona, a Alemanya, als Estats Units i al Japó.

Aquesta col•lecció s’intitula “Finestres”:

“Vaig arribar a Barcelona l’any 97.
Va ser la meva primera experiència en viure fora de la casa dels meus pares, en un lloc molt diferent del meu, on no entenc res del que em diuen.
Aquesta època va ser molt especial i em vaig sentir com invisible. Ningú em coneix, ningú m’entén. Tot era nou, cada dia era una aventura, i em vaig apassionar per la ciutat de Barcelona. Vivia en l’últim pis del barri gòtic. Els paisatges des de les finestres semblaven com si el temps s’havia parat. Una tranquil•litat, els terrats abandonats, antenes torçudes, i roba estesa. Em posava a dibuixar i solament existíem jo i la ciutat.
Des de llavors he canviat moltes vegades de pis, però segueixo vivint en el centre de Barcelona. Barcelona ha canviat dràsticament des d’aquell temps i jo també d’alguna manera, però aquests terrats i aquestes finestres segueixen iguals.”

Katsue