Eulàlia Llopart

L'Eulàlia va néixer al 1971. Va fer Belles Arts a la Universitat de Barcelona i desprès va fer varis cursos en gravat, serigrafia, monotípia, escultura i fotografia. Des del 1997 ensenya a la Escola Municipal d’Art i Disseny la Garriga i dona cursets sobre monotípia i gofrat en altres institucions.

     

      

 

 

La Eulàlia utilitza la tècnica de la monotípia i del gofrat en les seves obres, i en resulta unes estampes úniques i irrepetibles, a la frontera entre el gravat i la pintura.
Recicla planxes d’alumini que s’utilitzen en la impressió industrial d’offset. Les retalla i com un “collage”, construeix la obra. Fins i tot, pels llibres de col·leccionista, incorpora les matrius en la caixa del llibre-objecte.

El treball de la Eulàlia és una reflexió sobre el llibre en si mateix, com un contenidor d’idees, de histories, de memòries, d’emocions......una eina de comunicació i de transmissió com el fill vermell que utilitza per cosir les obres. És un fil conductor, el de les relacions humanes, el de l’amor, de la vida... Fa visible aquell fil invisible que ens lliga els uns als altres. Ofereix un nou recorregut de lectura del llibre o de la obra com una fragmentació o com un tot.

   

   
       

Els preus van de 250 € a 1800 €.